Címlap Túramozgalmak

Page Peel Banner

Hasznos információk

Designed by: bgeorge
PDF Nyomtatás E-mail

Gerecse Kupa 2011 teljesítője és kiírása

 

A Gerecse kupa 2011 elnevezésű túramozgalom feltételeit az Erdőjárók Klubja Természetbarát Egyesület tagjaként egy személy teljesítette:

VARGA JÁNOS – arany fokozat

 

A Gerecse kupa 2011 elnevezésű túramozgalom (egyszeri alkalommal kiírva a Komárom-Esztergom Megyei Sportszövetségek Szövetsége Természetbarát Szövetség által)

 A mozgalom célja a tájegységi túrázás népszerűsítése, a Gerecse hegység turisták által elérhető nevezetességeinek lehető legteljesebb bemutatása. A kupa valamely fokozatát az nyerheti el, aki a kötelezően előirt és a szabadon választható túrák megfelelő kombinációjának igazolt módon való teljesítésével az alábbi feltételeknek megfelel:

-kötelezően teljesíti a Gerecse, a Magyarországi Forrástúrák (őszi, téli) és a Szomor teljesítménytúrák bármely távját, ill. a Peremtúra a Gerecsében és a Budai-hegységben elnevezésű jelvényszerző túrát.

-szabadon választva, az ezüst fokozat eléréséhez legalább 3 (három), az arany fokozat eléréséhez legalább 5 (öt) túrát teljesít a következő túrák közül: Tatai Volán IVV túranap 10/5 km-es, Nyerges 40/20 km-es, Kinizsi százas 100 km-es, Turul túrák 192/120/90 km-es Csabdi 30/15 km-es, Lábatlan 35/15 km-es, Don Bosco 60/50/30/18 km-es, Tatai Őszi IVV túranap 10/5 km-es távjai.

Díjazás: oklevél és névre szóló, a teljesítéshez igazodó kupa, arany fokozat arany színű, ezüst fokozat az előzőnél méretben kisebb ezüst színű kupa.